Не створені не сім’ї: типи чоловіків, з якими не вийде нічого серйозного

Усі ми хочемо бачити поруч з собою харизматичного та привабливого кавалера. Проте, не всі чоловіки, з якими у вас проходять незабутні побачення, годяться на роль надійного чоловіка і турботливого батька. І якщо ви мрієте про саме такий розвиток подій, то деяких персонажів, попри усю їхню чарівність, варто оминати десятою дорогою.
Кар'єрист
Професійні успіхи відіграють для таких чоловіків настільки важливу роль, що інколи, для всіх інших сфер у їхньому житті практично не залишається місця.
Тож, якщо фінансова стабільність у стосунках є для вас головною, і ви не проти регулярної відсутності партнера, цей варіант для вас. У зворотньому випадку, знайдіть того, хто зможете приділити вам достатньо уваги і ділити сімейні обов’язки.
Мамин синочок
Любити і поважати свою матір – нормально. Ставити мамину думку вище за інші та радитися з нею щодо всіх питань – токсично. І якщо ваш обранець притримується другого типу поведінки, від такого треба негайно втікати.
Адже він уже не зміниться. Це навпаки вам доведеться перекроїти звичний тип життя, безкінечно змагаючись з його мамою за авторитетність думки. А для рівноправних щасливих стосунків – це, звичайно ж, не окей.
Поганий хлопець
З чоловіками такого типу жінкам зазвичай дуже цікаво проводити час. Адже вони привабливі і непередбачувані, а побачення з ними часто схожі на сценарій до романтичного фільму.
Проте, чи можна побудувати з такими «поганими хлопцями» довготривалі та довірливі стосунки? Як показує практика, ні. Високий рівень адреналіну та запальний характер несумісні зі стабільністю, спокоєм та вірністю.
Моторошний ревнивець
Спочатку ми сприймаємо будь-які ревнощі, навіть, нічим не обґрунтовані, як прояв шаленої любові. Проте, згодом розуміємо, що йдеться тут не про теплі почуття, а про банальний страх зради.
На фоні цієї одержимості чоловік починає контролювати кожен крок партнерки, забороняти їй проводити час не з ним та навіть перевіряти телефон. І якщо вирішить, що жінка йому зрадила, навіть не маючи на це жодних доказів, то окрім словесного насильства, цілком може застосувати і фізичне. Тому від ревнивців, як і від трьох попередніх типів чоловіків, радимо триматися подалі.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment